H&P Past Presidents

History & Bibliography Section

Susan Schwartzberg      1985-1986
Gary Saretzky               1986-1987
Elsalyn Palmisano         1987-1988
Diane Soloman              1988-1989
Fred Pachman               1989-1990
Robert B. Stewart          1990-1991
Nan B. Wright                1991-1992
Lois Densky-Wolff          1992-1993
Susan Gulick                 1993-1994
Peggy Hutchinson          1994-1995
George Cooke                1995-1996
Chrys Jochem                1996-1997

(The History & Bibliography Section merged with the Preservation Section and the new group became the History & Preservation Section)

History & Preservation Section
Korin Rosenkrans          1997-1998
George Cooke               1998-1999
George Cooke               1999-2000
Joann Cotz                    2000-2001
Anthony Lee                  2001-2002
Joe Da Rold                   2002-2003
Joe Da Rold                   2003-2004
Alan Delozier                 2004-2005
Laurence Green             2005-2006
Bruce Bardarik               2006-2007
Joe Da Rold                   2007-2008
Bob Golon                     2008-2009
John Beekman               2009-2010
Nancy Madasci              2010-2011
Mary McMahon              2011-2012
Paul Martinez                2012-2013
Jessica Myers              2013-2014
Danny Klein                  2014-2015
Deb Schiff                    2015-2016
Carolyn Dorsey             2016-2017